انتشار بخشی از قرارداد معاونت امور زنان دولت روحانی با صندوق جمعیت و توسعه سازمان ملل/ قراردادی که اسامی زنان مطلقه ایرانی را در اختیار سازمان ملل گذاشت+ سند



انتشار بخشی از قرار داد معاونت زنان ریاست جمهوری دولت یازدهم که در آن اسامی زنان مطلقه 20 تا 25 سال را برای کار در آنتالیا به سازمان صندوق جمعیت و توسعه ی سازمان ملل داده شده است.



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس،به نقل از زنان کویر ، چندی پیش فاطمه آلیا نماینده سابق مجلس در یک اشفاگری خبر داد که معاونت زنان ریاست جمهوری دولت یازدهم اسامی زنان مطلقه 20 تا 25 سال را برای کار در آنتالیا به سازمان صندوق جمعیت و توسعه ی سازمان ملل داده است.

از این رو " زنان کویر" در گفتگویی با آلیا از جزئیات این قرار داد پرسیدوی این رابطه با جزئیات این قرار داد به " زنان کویر " گفت: قرار دادی بین معاونت زنان ریاست جمهوری دولت یازدهم با صندوق جمعیت و توسعه ی سازمان ملل بسته شده است که طبق آن یکسری خدمات معاونت امور زنان از سازمان ملل بگیرد برای مثال زنان ایرانی را برای دیدن آموزش به فنلاند بفرستد و یا تعدادی از بانوان سرپرست خانوار را طبق موافقت و کمک نقدی صندوق جمعیت سازمان ملل به بعضی کشورها جهت اشتغال بفرستند.

آلیا افزود: خوشبختانه دو سال قبل مجلس متوجه شد و در همان زمان در حالیکه بخشی از این موافقتنامه انجام شده و بخشی در حال انجام بود شورای فرهنگی اجتماعی زنان متوجه می شود از این رو فاطمه رهبر رئیس فراکسیون زنان در نطق خودشان در مجلس به این موضوع اشاره کردند و بعد از انتشار به کمیسیون اصل نود شکایت شد و این شکایت ادامه پیدا کرد .

نماینده ی سابق مجلس با اشاره به این که طبق قانون اساسی امضای هر نوع توافقنامه با طرف خارجی باید به تصویب مجلس برسد تاکید کرد: اگر هر نوع توافقنامه ا ی به تصویب مجلس نرسیده باشد مسلما هر زمان که مسئولین متوجه شوند باید پیگیری کنند .

وی ادامه داد: چندی پیش یکی از اعضای محترم شورای فرهنگی اجتماعی زنان در جلسه ای همین مطالب را مطرح کرد اما شهیندخت مولاوردی برآشفت ، توهین کرد و نهایتا شکایت کرد اما در دادگاه مستندات فرد مطرح کننده معتبر شناخته شد.

آلیا اظهار داشت: به نظر می آید این افراد وقتی با حساسیت مردم، مجلس و رهبری روبرو می شوند در حالی که اقداماتی را خلاف مجلس انجام می دهند اما توهین می کنند برای مثال جناب روحانی منتقدین را متهم به بی سواد و بی شناسنامه و اخیرا هم که به مالخولیایی و متوهم متهم کردند.

نماینده ی سابق مجلس بیان داشت: در توافقنامه با صندوق جمعیت بیان شده که عده ای از بانوان باید آموزش خانواده در سوئد و فنلاند بببینند اما سوال این است که آیا در کشور ایران امکان آموزش در حیطه ی خانواده نداریم ؟ آیا آموزش هایی که فنلاند برای خانواده های خودش دارد منطبق بر فرهنگ ایرانی و اسلامی ما است؟ آیا این هزینه ها از نظر مردم قابل قبول است؟ آیا برای آسیب های جامعه ی ما صندوق جمعیت و توسعه ی سازمان ملل باید برنامه ریزی و آسیب شناسی کند؟

در زیر بخشی از این سند نمایش گذاشته شده است:







هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر