صدای شیرین بشارت ایران آرامی گرفت

به گزارش خبر گذاری مسیحیان فارسی زبان،مطلع شدیم جناب آقای کشیش ورویر آوانسیان نزد خداوند خویش صعود کرد
کشیش ورویر آوانسیان از خادمان غیور کلیسای جماعت ربانی بعد از مدتها مبارزه با بیماری امروز در آغوش پر محبت پدر آسمانی خویش آرام گرفت
از ایشان خدمات متعددی  برای جامعه مسیحیان فارسی زبان و ارمنی زبان به یادگار مانده هست.او نزد دوستان و همکاران خود به مغنی شیرین خدا مشهور بود
خبر گذاری مسیحیان فارسی زبان ضمن تسلیّت به خانواده برادر ورویر و همکاران ایشان،دعای تسلی‌ و آرامش الهی را آرزومند  هست

کلیسا فارسی زبانان در هامبورگ


آلفا و اُمگا در هامبورگ:

Vogelweide 10; 22081 Hamburg

تلفن: 6 /425 08 329 – 040 

فکس: 58 57 229 – 040 
ایمیل: 
info@alpha-omega-int.com


برنامه های هفتگی کلیسای آلفا و امگا هامبورگ

ماشما را برای شرکت در جلسات عبادتی دو زبانه(فارسی و آلمانی) کلیسا دعوت می نماییم.





دعوت عام< اشنایی با کتاب مقدس >

مطمئن باشید که خدا به تلاش های شما برای شناخت او و کلامش برکت خواهد داد و اهمیت
چندانی ندارد که از کجا شروع می کنید و یا روش مطالعه شما چگونه است. ما به کلام خدا نیازمندیم: "كتاب آسمانی می‌فرمايد نان نمی‌تواند روح انسان را سير كند؛ بلكه فقط كلام خداست كه می‌تواند نياز درونی او را برآورده سازد" (متی فصل 4 آیه 4).
پیام صلیب برای انانی که در راه هلاکت هستند پوچ و بی معنی است ولی برای ماکه در راه نجات هستیم قدرت خداست.


برای کسانیکه که تازه می خواهند مطالعه کتاب مقدس را آغاز کنند، مهم است بدانند کتاب مقدس یک کتاب معمولینیست که آن را به راحتی از اول تا آخر کتاب بخوانیمبلکه در واقع یک کتابخانه یا مجموعه ای از کتاب هایی است که توسط نویسندگان مختلف به زبانهای مختلف در طول 1500 سال نوشته شده استمارتین لوتر می گوید که کتاب مقدس،"گهواره مسیحاست چرا که تمام تاریخ و پیش گویی های کتاب مقدس در نهایت به عیسی اشاره می کنند..

از این روهر ماه ما ایرانی ها دور هم جمع میشویم تا با کتاب مقدس اشنا شویم.با حضورکشیش کلیسا و ترجمه توسط یوسف احمدی.
زمان: پنج شنبه.۱۵.نوامبر.۲۰۱۷ ساعت ۱۹ الی ۲۲ 

 مکانالمان Körnerstr7,06844 Dessau-Rosslau- 
    
  همچنین می توانید برای اشنایی با مسیح هر روزهبا شماره 004917647615189
تماس بگیرید یا به سایت مراجعه فرمایید www.masihrahenejat.blogspot.com 

آبان ۱۳۵۸، آغاز مصادره اموال مسیحیان در ایران به اتهام جاسوسی

در سال ۵۸ دادسرای انقلاب اصفهان اعلام کرده بود بیمارستان مسیحی اصفهان پایگاه جاسوسی غرب است و به خاطر احترام به برادران مسیحی نام آن به «حضرت عیسی بن مریم» تغییر می‎کند.
به گزارش محبت نیوز ۴ دهه از انقلاب اسلامی در ایران گذشته، اما نه تنها فضای انقلابی که شاخصه آن خشونت بود کاهش نیافت بلکه خیلی زود آثار منفی خود را در همان روزهای پس از انقلاب بروز داد که یکی از آنها تبعیض علیه اقلیت‎های دینی بود که با تبدیل تعدادی زیادی از کلیساها و کنیسه‎ها به پادگان و مراکز استقرار کمیته‌‏های انقلاب تجلی گرفت. در این بین بسیاری از اموال مسیحیان شامل دارایی‎ها و املاک خصوصی و غیر خصوصی آنها نیز توسط انقلابیون اشغال و بنیاد مستضعفان با اتهام‎های عجیب و غریب آنها را مصادره کرد.
به مرور و با گذشت چند ماه از انقلاب اسلامی در ایران و همچنین با آشکار شدن چهره واقعی ساختار نظام اسلامی و نیز تحت تاثیر فضای انقلابی که با اشغال و مصادره و حمله به افراد و محل سکونت آنها همراه بود، این قبیل حرکات ماجراجویانه در خصوص مسیحیان ایران نیز به شدت افزایش می یافت.

در همین زمان بود که در اصفهان یک بیمارستان «مسیحی» اشغال شد و نام آن را تغییر دادند و بعدها هم بنیاد مستضعفان آن را مصادره نمود. این بیمارستان متعلق به دولت انگلستان بود، اما انقلابیون اعلام کردند که پایگاه جاسوسی بوده است.
۳۸ سال پیش در چنین روزهایی (آبان سال ۱۳۵۸) پس از اشغال سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان موسوم به خط امامی‎ها در بسیاری از شهرها موج اشغال ساختمان‎ها و اماکن خارجی که متعلق به مسیحیان بود به راه افتاد و در چندین شهر از جمله اصفهان و تبریز و شیراز کنسولگری‎های آمریکا در حرکتی ناپسند اشغال و مصادره شد.

یکی از اماکنی که از موج این غارت‎ها و خشونت‎ در امان نماند بیمارستان «مسیحی» اصفهان بود.اشغال شد و نام آن را تغییر دادند و بعدن هم بنیاد مستضعفان آن را مصادره نمود. این بیمارستان متعلق به انگلستان بود، اما انقلابیون اعلام کردند که پایگاه جاسوسی بوده است.
دادسرای انقلاب اسلامی شعبه اصفهان در اطلاعیه‎ای به اتهام جاسوسی پرسنل بیمارستان برای انگلستان و عدم همکاری آنها با انقلابیون پس از آنکه سفارت توسط گروهی از تندروها اشغال شد، کلیه اموال منقول و غیرمنقول آن را مصادره کرد.
در این اطلاعیه نوشته شده بود، بیمارستان مسیحی اصفهان پایگاه جاسوسی غرب است و به خاطر احترام به برادران مسیحی نام آن به «حضرت عیسی بن مریم» تغییر می‎کند.
این بیمارستان از اولین ساختمان‎هایی بود که پس از انقلاب از مسیحیان غارت شد و به اتهام جاسوسی به نفع بنیاد مستضعفان مصادره گردید. این رویه ادامه داشت و به تدریج در سالهای پس از آن اموال بسیاری از کشیشان و خادمین کلیساهای ایران ضبط و مصادره گردید.
موجی که همچنان تا به امروز ادامه دارد و آخرین آن مصادره «باغ شارون» متعلق به «شورای کلیساهای جماعت ربانی» در تهران بود که به اتهام «جاسوسی برای آمریکا» حکم توقیف و مصادره آن صادر شد. اتهام مالکان این باغ این بود که شورای کلیسای جماعت ربانی ایران با «سازمان سیا» ارتباط دارد!

آبان ۱۳۵۸، آغاز مصادره اموال مسیحیان در ایران به اتهام جاسوسی

در سال ۵۸ دادسرای انقلاب اصفهان اعلام کرده بود بیمارستان مسیحی اصفهان پایگاه جاسوسی غرب است و به خاطر احترام به برادران مسیحی نام آن به «حضرت عیسی بن مریم» تغییر می‎کند.

جول اوستین - تو قادر به انجام هرکاری هستی - قسمت اول


تبعیض مذهبی آشکار در قانون مجازات ایران

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ (۲۵ ژوئیه ۲۰۱۷)
نیویورک، ۲۵ ژوئیه –یک دادگاه در شهر یزد اخیراً فردی را به جرم قتل عمد یک بهایی در ملأعام، فقط به ۱۱ سال زندان و دو سال تبعید محکوم کرده است. دادگاه در توجیه صدور این حکم می‌گوید که طبق قانون مجازات اسلامی و بر طبق حکم قصاص، متهم و قربانی از حق مساوی برخوردار نیستند. این حکم عجیب، صریحاً و عمداً غیرمسلمانان را از حق قانونی برای رسیدن به عدالت در مقایسه با اکثریت مسلمان کشور محروم می‌کند.


اعلامیه‌ کنفرانس‌ جهانی‌ زن‌، پکن

  1. ما دولتهای‌ شرکت‌کننده‌ در چهارمین‌ کنفرانس‌ جهانی‌ درباره‌ زنان‌،
  2. که‌ در اینجا، در پکن‌، در پنجاهمین‌ سال‌ تأسیس‌ سازمان‌ ملل‌ متحد گرد آمده‌ایم‌،
  3. عزم‌ جزم‌ کرده‌ایم‌ تا اهداف‌ برابری‌، توسعه‌ و صلح‌ برای‌ عموم‌ زنان‌ را در سراسر جهان‌ به‌ سود کل‌ بشریت‌ پیش‌ بریم‌، 

‘مسیحیان’ و ‘یهودیان’ در ایران از سیاست و مدیریت کنار زده شده‌اند

قوانین بر اساس منافع مقام‎های جمهوری اسلامی تغییر می‎کند و سهم پیروان سایر ادیان در ساختار سیاسی و مدیریتی کشور هر روز بیشتر از قبل نادیده گرفته می‎شود.
به گزارش محبت نیوز ، گزارش‎ها حاکی از آن است که قانون نحوه شرکت پیروان سایر ادیان در انتخابات ایران در حال تغییر است و در این طرح پیروان سایر ادیان مکلف خواهند شد در هر انتخاباتی که شرکت می‎کنند تنها به کاندیدای خود رای بدهند و شهروندان مسلمان نیز نمی‎توانند به نماینده اقلیت‎ها رای دهند. این قانون تبعیض آمیز که به طور رسمی خط‎کشی میان شهروندان ایرانی به واسطه‎ی دین و مذهب آنهاست پس از آن در دستور قرار گرفت که سپنتا نیکنام، نماینده زرتشتی‎ شورای شهر رقیب اصولگرای خود را در انتخابات شوراها شکست داد و بسیاری از مسلمانان هم به او رای داده بودند، اما شورای نگهبان اعمال نفوذ کرد و عضویت او در شورا را معلق کرد.شورای نگهبان و در راس آن «احمد جنتی» در ماه‎های منتهی به انتخابات از هر تلاشی برای عقب‏ زدن پیروان سایر ادیان استفاده کرد. از جمله رد صلاحیت کاندیداهای اقلیت‎های دینی که در شهرهایی که اکثریت مردم آن‌ها مسلمان هستند.
اما کوتاه کردن دست پیروان سایر ادیان از سیاست و مدیریت در ایران پس از انقلاب اسلامی کلید خورد. در مجلس خبرگان قانون اساسی که پس از انقلاب ۱۳۵۷ برای تدوین قانون اساسی تشکیل شد، پیروان سایر ادیان ارامنه، کلیمی و زرتشتی چهار نماینده داشتند.
«عزیز دانش راد» نماینده کلیمیان، «رستم شهزادی» نماینده زرتشتیان، «هرایر خالاتیان» و «سرگن بت اوشانا کوگ تپه» نمایندگان مسیحیان در مجلس خبرگان قانون اساسی بودند. آنها تلاش زیادی کردند تا اصل ۶۴ قانون اساسی تصویب شود و بر اساس آن امروز اقلیت‌های دینی ۵ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند .
طبق این اصل زرتشتیان و کلیمیان هر کدام یک نماینده و مسیحیان آشوری و کلدانی در مجموع یک نماینده و مسیحیان ارمنی جنوب و شمال هر کدام یک نماینده انتخاب می‌کنند.
از طرفی اصل ۱۳ قانون اساسی تاکید می‌کند: «ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیت‌های دینی شناخته می‌شوند که در حدود قانون در انجام مراسم دینی خود آزادند و در احوال شخصیه و تعلیمات دینی بر طبق آیین خود عمل می‌کنند».
یکی از نمایندگانی که تلاش زیادی کرد تا انقلابیون فضای بیشتری در اختیار اقلیت‎ها قرار دهند «هرایر خالاتیان» نماینده ارامنه در مجلس خبرگان قانون اساسی بود که در نطقی مشهور در شهریور ۱۳۵۸ گفت «اولین خواسته ۲۵۰ هزار ارمنی ایران از این مجلس و از این قانون اساسی دارند، این است که جامعه ارمنی با چهره واقعی خودش معرفی شود. بیش از پنجاه سال است که با استفاده از اصطلاح اقلیت مذهبی مسیحی چهره واقعی جامعه ارمنی خدشه‎دار شده است و اگر بعد از انقلاب هم با همان چهره و سیمای طاغوتی معرفی شود این نقض غرض و انکار انقلابی است که مردم ما کردند و بنده اطمینان دارم نه مردم ایران و نه ارمنی‌ها این را نخواهند پذیرفت».
شاید “خالاتیان” هرگز فکر نمی‎کرد، روزی فرا رسد که با بندها و تبصره‎های عجیب و غریب چنین محدودیت سختی برای اقلیت‎ها در جمهوری اسلامی ایجاد شود. در چهار دوره گذشته مجلس خبرگان رهبری، هیچ نماینده‌ای از اقلیت‌های دینی حضور نداشته است.
خبرگان برای مدت هشت سال انتخاب می‏شوند. اولین دوره این مجلس در آذر ماه ۱۳۶۱ برگزار شد.
دی ماه سال ۱۳۹۴ بی‏ بی‏ سی فارسی در گزارشی به نقل از «کارن خانلری»، نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه چرا در چهار دوره آخر خبرگان اجازه حضور اقلیت‎های داده نشد می‎گوید: «در مجلس خبرگانی که قانون اساسی تدوین شد نماینده داشتیم ولی برای مجلس خبرگان، من فکر می‌کنم چون مسئله برمی‌گردد به تعیین رهبری، آن طور که در قانون آمده مجتهدین باید جمع شوند. رهبر علاوه بر رهبری انقلاب یک موضوع کاملن مذهبی است و فکر می‌کنم برای تعیین یا تصمیم‌گیری درباره مسائل رهبری، مجتهدین مذهب شیعه باید جمع شوند». در اولین انتخابات مجلس خبرگان «خالاتیان» در سال ۱۳۶۱ با ۸۲۸۸ هزار رای وارد این مجلس شد، اما در آخرین انتخابات مجلس در اسفند سال ۱۳۹۴ «یوناتن بت کلیا» درحوزه انتخابیه مسیحیان آشوری و کلدانی از مجموع ۳۸۰۵ رای صحیح تنها با کسب ۲۲۱۲ رأی به مجلس راه یافت. در حوزه انتخابیه مسیحیان ارمنی شمال ایران نیز از مجموع ۱۱۸۴۰ آرای صحیح «کارن خانلری» با کسب ۸۶۳۱ رأی به مجلس راه یافت.
در سال ۱۳۵۷ طبق آمار ۸۹۷۹ شهروند کلیمی در انتخابات مجلس خبرگان شرکت کردند که «عزیز دانش‎راد» با ۸۹۳۷ رای به عنوان نماینده آنها وارد مجلس خبرگان شد در حالیکه در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۳۹۴ فقط ۳۳۹۷ شهروند کلیمی رای صحیح دادند که «سیامک مره صدق» با کسب ۲۴۴۹ رأی به مجلس راه یافت.
این یعنی مشارکت سیاسی جامعه مسیحی و یهودی ایران کاهش داشته و آنها به واسطه‎ی بسیاری از دلایل از صندوق رای فاصله گرفتند.
طبق آمار بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار مسیحی ارمنی و آشوری در ایران زندگی می‎کنند که در حال حاضر سهم آنها در تمام سطوح سیاسی تنها سه نماینده مجلس است و نه سهمی در کابینه دارند و نه به ریاست یا معاونت سازمان‎های دولتی رسیده‎اند.
برخورد جمهوری اسلامی با مسیحیان و یهودیان، آنها را از مشارکت در مدیریت دور کرده است و این نارضایتی خود را در عدم مشارکت شهروندان اقلیت در کنش‌های سیاسی مثل انتخابات نمایان کرده است. قوانین بر اساس صلاح و منافع مقام‎های جمهوری اسلامی تغییر می‎کند و سهم اقلیت‎های دینی در ساختار سیاسی و مدیریتی کشور هر روز بیشتر از قبل نادیده گرفته می‎شود.

‘مسیحیان’ و ‘یهودیان’ در ایران از سیاست و مدیریت کنار زده شده‌اند

قوانین بر اساس منافع مقام‎های جمهوری اسلامی تغییر می‎کند و سهم پیروان سایر ادیان در ساختار سیاسی و مدیریتی کشور هر روز بیشتر از قبل نادیده گرفته می‎شود.

عشاء شام ربانی مسیحیان چیست؟

جواب: مطالعه درباره عشاء ربانی تجربه ایست که بعلت عمق مطلب جان را تکان می دهد. در عید قدیمی فصح و غروب مرگش بود که عیسی غذای دسته جمعی مهمی ترتیب داد که ما تا به امروز آنرا انجام می دهیم. این قسمت مهمی از پرستش مسیحیان است. این ما را بیاد مرگ خداوندمان و قیام او می اندازد و اینکه منتظر بازگشت پر جلالش در آینده باشیم.
عید فصح مقدسترین عید سال دینی یهودیان بود. این عید بلای آخر در مصر را بیاد آنها می آورد که نخست زاده مصریان مردند و اسرائیلیان بعلت خون بره ای که به چهار چوب در هایشان پاشیده بودند زنده ماندند. بعد بره را پختند و با نان فطیر خوردند. فرمان خدا این بود که این عید نسل اندر نسل برگزار شود. این داستان در کتاب خروج ۱۲ نوشته شده است.

در ضمن شام آخر- عید فصح – عیسی نان را گرفت و خدا را شکر کرد. در حالیکه نان را پاره می کرد و به شاگردان می داد، گفت، «این است جسد من که برای شما داده می شود. اینرا بیاد من بجا آرید و همچنین بعد از شام پیاله را گرفت و گفت این پیاله عهد جدید است در خون من که برای شما ریخته می شود» (لوقا ۲۲ : ۱۹-۲۱). او عید را با یک سرود خاتمه داد (متی۲۶ :۳۰)، و شب به کوه زیتون رفتند. در آنجا بود که همانطور که نبوت شده بود یهودا به عیسی خیانت کرد. روز بعد او مصلوب شد.

موضوع عشاء ربانی در اناجیل آمده است (متی ۲۶: ۲۶-۲۹ ، مرقس ۱۴ : ۱۷-۲۵ ، لوقا ۲۲: ۷-۲۲ و یوحنا ۱۳ : ۲۱-۳۰). پولس رسول در مورد عشاء ربانی در ۱ قرنتیان ۱۱: ۲۳-۲۹ نوشته است. پولس عبارتی گفته است که در اناجیل نوشته نشده است: «پس هر که بطور ناشایسته نانرا بخورد و پیاله خداوند را بنوشد مجرم بدن و خون خداوند خواهد بود. اما هر شخص خود را امتحان کند و بدینطور از آن نان بخورد و از آن پیاله بنوشد. زیرا هر که می خورد و می نوشد فتوای خود را می خورد و می نوشد اگر بدن خداوند را تمییز نمیکند» (۱ قرنتیان ۱۱: ۲۷-۲۹). ممکن است ما بپرسیم منظور از «بطور ناشایسته» در نان و پیاله شریک شدن یعنی چه. ممکن است معنی آن این باشد که معنی واقعی نان و پیاله از بین برود و بهای سنگینی که نجات دهنده ما برای نجات ما پرداخت فراموش شود. و یا ممکن است معنی آن این باشد که مراسم مراسمی مرده و تشریفاتی بشود و یا اشخاص با گناه اعتراف نشده به شام خداوند نزدیک شوند. برای انجام دستور عمل پولس، قبل از اینکه نان بخوریم و از پیاله بنوشیم، باید خودمان را تفتیش کنیم.

عبارت دیگری که پولس گفت و در اناجیل نیست این است که «زیرا هر گاه این نانرا بخورید و این پیاله را بنوشید موت خداوند را ظاهر می نمایید تا هنگامیکه باز آید» (۱ قرنتیان ۱۱ : ۲۶). این به دوران انجام مراسم زمان مشخصی می دهد – تا بازگشت خداوند. از این عبارات مختصر یاد می گیریم که چطور عیسی دو عنصر ضعیف را بعنوان سمبل بدن و خونش انتخاب کرد و از آنها بعنوان نشانه ای از مرگش استفاده کرد. این نشانه یک مرمر کنده کاری شده و یا قالب برنجی نبود، بلکه نان بود و شراب.

او اعلام کرد که نان سمبل بدن اوست که شکسته می شود. استخوان شکسته ای در کار نبود، اما بدن او آنقدر شکنجه شده بود که بسختی قابل تشخیص بود (مزمور ۲۲ : ۱۲-۱۷، اشعیاء ۵۳ : ۴-۷). شراب سمبل خون اوست، نشانه مرگ وحشتناکی که باید بزودی تجربه می کرد. او، پسر کامل خدا، نبوتهای بیشماری را که در عهد عتیق درباره نجات دهنده پیشگویی شده بود تکمیل کرد (پیدایش ۳ : ۱۵، مزمور ۲۲ ، اشعیاء ۵۳). وقتی او گفت، «این را بیادگاری من انجام دهید،» منظورش این بود که این رسم باید در آینده هم ادامه پیدا کند. بعلاوه منظورش این بود که عید فصح، که باید یک بره قربانی می شد و سمبل قربانی شدن بره خدا بود که گناه جهان را بر می دارد، در شام خداوند تکمیل شد. عهد جدید جای عهد عتیق را گرفت وقتیکه مسیح، بره عید فصح (۱ قرنتیان ۵ :۷)، قربانی شد (عبرانیان ۸: ۸-۱۳). دیگر به مراسم قربانی احتیاجی نبود (عبرانیان ۹: ۲۵-۲۸). شام خداوند/عشاء ربانی مسیحیان یک یادآوریست از آنچه مسیح برای ما انجام داد و جشنیست برای آنچه ما در نتیجه قربانی او دریافت می کنیم.

نقش سازمان ملل متحد در قرن بيست و يكم

 (1)    سده جديد، چالش‌هاي تازه

میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

)مصوب‌ ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ میلادی‌(مطابق‌با۱۳۴۵/۹/۲۵(شمسی‌) مجمع‌ عمومی‌ سازمان‌ ملل ‌متحدمقدمه کشورهای‌ طرف‌ این‌ میثاق‌ با توجه‌ به‌ اینکه‌ بر طبق‌ اصولی‌ که‌ در منشور ملل‌متحد اعلام‌ گردیده‌ است‌ شناسایی‌ حیثیت‌ ذاتی‌ و حقوق‌ یکسان‌ و غیرقابل‌ انتقال‌ کلیه‌ اعضاء خانواده‌ بشر مبنای‌ آزادی‌ ـ عدالت‌ و صلح‌ در جهان‌ است‌.