استاد دانشگاه آزاد اراک به اتهام “توهین به مقدسات” به حبس محکوم شد

خبرگزاری هرانا – حکم حبس فاطمه موسوی میرک، استاد دانشگاه آزاد اسلامی اراک که در تاریخ ۹ اسفندماه سال گذشته توسط دادگاه کیفری اراک از بابت “توهین به مقدسات” صادر شده بود، توسط دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی تایید شد. این استاد دانشگاه متهم است در بحثی در رابطه با سند آموزشی ۲۰۳۰ در کلاس خود با اشاره به مسایلی چون ازدواج پیامبر اسلام و موضوع حجاب به “مقدسات اسلامی” توهین کرده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، فاطمه موسوی میرک، استاد دانشگاه آزاد اسلامی اراک مورخ ۹ اسفندماه سال گذشته در شعبه ۱۰۹ دادگاه کیفری ۲ اراک از بابت”توهین به مقدسات” از طریق اعلام مطالبی در مورد پیامبر اسلام و حجاب متهم و محاکمه شد.


این استاد دانشگاه در دادگاه اولیه به تحمل یکسال حبس تعزیری که به مدت دو سال تعلیق شده است محکوم شد.


پس از اعتراض به حکم وارده توسط خانم موسوی میرک، این پرونده در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی به ریاست قاضی قاسم عبداللهی مورد رسیدگی قرار گرفت که نهایتا حکم دادگاه اولیه مبنی بر یک سال حبس تعلیقی تایید شد.


خانم موسوی در جلسه روان شناسی اجتماعی در تاریخ ۲۹ مهر ۱۳۹۶ به دلیل بیان اینکه “حجاب را قبول ندارد” و “سن همسر پیامبر شش سال بوده است” به توهین به مقدسات محکوم شد.

استناد دادگاه بدوی به این اتهام سخنان این استاد در کلاس درس بوده و در دادنامه ایشان بدین شرح آمده است: “پوشش و حجاب و ناکارآمد بودن آن، میزان بالای تجاوز متاهلین نسبت به مجردها، انتقاد از عدم اجرای سند ۲۰۳۰ در حالی که بیماری جنسی در جامعه رو به رشد می‌باشد، سهم خواهی علما در زمان قاجار به لحاظ تغییر در فتوای حرمت، ازدواج پیامبر اسلام با دختر ۶ ساله به نقل از فایل صوتی منتسب به وی”


گفته های این استاد دانشگاه مستمسک اعتراضات بسیج دانشجویی وقت شد و نهایتا با دخالت علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی برابر بند ۱۵ ماده ۷ آیین‌نامه با موضوع «القای اندیشه‌های الحادی و توهین به مقدسات اسلامی» بصورت غیرقانونی طی ۲۴ ساعت خانم موسوی از دانشگاه آزاد اسلامی اراک اخراج شد.


براساس گزارش سالانه مربوط به آزادی های انسانی در جهان، که در اسفندماه سال گذشته منتشر شد، در میان ۱۵۹ کشور، ایران در مقام ۱۵۴ قرار دارد. شاخص آزادی بشر وضعیت آزادی انسان ها را در جهان نشان میدهد و برای تعیین آن از نمایانگر‌های شخصی، مدنی و اقتصادی کشور‌ها بهره گرفته میشود.

https://donyayesolh.blogspot.com/2018/06/blog-post_31.html



تقی صیاد مصطفی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر