چابهار- ایرنا - مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعیی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آمار بالای سوء تغذیه در شهرستان ساحلی و بندری چابهار نگران کننده است و نیازمند توجه جدی قشرهای مختلف مردم، مسئولان، نهادهای حمایتی و خیران است.
به گزارش ایرنا دکتر رضا عزتیان روز سه شنبه در کارگاه 2 روزه تغذیه سالم در چابهار اظهار داشت: این منطقه و سایر شهرستان های استان سیستان و بلوچستان از نظر سوء تغذیه دارای آمار بالایی است به همین جهت نیاز به توجه جدی تر در این زمینه دارد.
وی افزود: این کارگاه با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و بهبود روند کیفی زندگی شهری برگزار شده است.
مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعیی وزارت بهداشت گفت: استفاده از خوراکی های سالم در زندگی روزمره شهروندان اهمیت زیادی دارد و باید همه قشرها به تغذیه سالم اهمیت دهند.
رئیس مرکز بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: 39 هزار نفر از کودکان زیر پنج سال این شهرستان به سوء تغذیه مواجه هستند و در حوزه حاشیه شهر و نقاط دور افتاده روستایی وضع از نظر تغذیه و فقر بدتر است.
محمدعلی وطن پرست افزود: برای هر 2 تا سه هزار نفر در شهر چابهار یک کارشناس مراقب سلامت و برای 30 تا 50 هزار نفر یک مرکز سلامت با کادر متخصص انجام وظیفه می کنند.
وی از خیران، نهادهای حمایتی و سازمان های مردم نهاد خواست با توجه به ادامه خشکسالی ها، بیکاری، فقر بالا، حاشیه نشینی و درآمد پایین مردم در زمینه کمک به سلامت و تغذیه این افراد ورود کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: کارگاه آموزشی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و کیفیت زندگی آنان و نیز پیشگیری از بیماری ها از سوی این مرکز و با همت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مسعود اعلایی افزود: در این کارگاه آموزشی تغذیه سالم، اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه، ارتباط مدیریت بهبود تغذیه، راه و روش اجرای طرح بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایر، استفاده بهینه از محصولات فصلی مطرح و آموزش داده شد.
به گزارش ایرنا، کارگاه 2 روزه ی تغذیه در مراکز جمعیتی و اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه توسط مدیریت شبکه و مرکز بهداشت و درمان چابهار امروز/سه شنبه/با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان تغذیه حوزه بهداشت، درمان و جهاد کشاورزی در این شهرستان در حال برگزاری است.
وی افزود: این کارگاه با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و بهبود روند کیفی زندگی شهری برگزار شده است.
مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعیی وزارت بهداشت گفت: استفاده از خوراکی های سالم در زندگی روزمره شهروندان اهمیت زیادی دارد و باید همه قشرها به تغذیه سالم اهمیت دهند.
رئیس مرکز بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: 39 هزار نفر از کودکان زیر پنج سال این شهرستان به سوء تغذیه مواجه هستند و در حوزه حاشیه شهر و نقاط دور افتاده روستایی وضع از نظر تغذیه و فقر بدتر است.
محمدعلی وطن پرست افزود: برای هر 2 تا سه هزار نفر در شهر چابهار یک کارشناس مراقب سلامت و برای 30 تا 50 هزار نفر یک مرکز سلامت با کادر متخصص انجام وظیفه می کنند.
وی از خیران، نهادهای حمایتی و سازمان های مردم نهاد خواست با توجه به ادامه خشکسالی ها، بیکاری، فقر بالا، حاشیه نشینی و درآمد پایین مردم در زمینه کمک به سلامت و تغذیه این افراد ورود کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: کارگاه آموزشی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و کیفیت زندگی آنان و نیز پیشگیری از بیماری ها از سوی این مرکز و با همت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مسعود اعلایی افزود: در این کارگاه آموزشی تغذیه سالم، اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه، ارتباط مدیریت بهبود تغذیه، راه و روش اجرای طرح بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایر، استفاده بهینه از محصولات فصلی مطرح و آموزش داده شد.
به گزارش ایرنا، کارگاه 2 روزه ی تغذیه در مراکز جمعیتی و اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه توسط مدیریت شبکه و مرکز بهداشت و درمان چابهار امروز/سه شنبه/با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان تغذیه حوزه بهداشت، درمان و جهاد کشاورزی در این شهرستان در حال برگزاری است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر