کار علمی دکتر رحمان، تجربه تحقیق و عمل در قانون حقوق بشر، به دانش کامل خود در مورد قوانین، هنجارها و اصولی که کار روش های ویژه سازمان ملل را هدایت می کند، کمک کرده است. او همچنین با تعدادی از ماموریت های خاص در خصوص کارهایی که توسط شورای حقوق بشر (به عنوان مثال گروه کاری سازمان ملل در مورد اقلیت ها (1995-2004) و گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد FoRB (2016 تا کنون) مورد حمایت قرار گرفته است) همکاری نزدیکی دارد.
؛ به عنوان مشاور یک نماینده مجلس انگلیس کار کرد. و از کار سازمان های حقوق بشر مانند انجمن بین المللی دادگستری (IBA) و انجمن حقوق بین الملل (ILA) حمایت کرد. دکتر رحمان در کار خود به عنوان یک مدافع حقوق بشر با تعدادی از سهامداران در سازمان ملل متحد و کسانی که از سازمان های منطقه ای (مانند شورای اروپا، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و انجمن آسیای جنوب آسیا همکاری منطقه ای (SAARC)). او همچنین در پروژه سرمایه گذاری کمیسیون اروپا (2008-2010) در بورس اوراق بهادار آسیای جنوب آسیا در مورد ابزارهای متعارف کار می کرد.
دکتر رحمان در سازمان ملل متحد (سازمان های غیردولتی) در انگلستان و پاکستان مشاوره می کند. از جمله گروه حقوق اقلیت، همبستگی مسیحی در سراسر جهان، عفو بین الملل و کمیسیون حقوق بشر پاکستان در مورد مسائل حقوقی قانونی، و همچنین در مورد مکانیسم های اجرای، پروپوزال و کمپین های تبلیغاتی.
شایستگی دکتر رحمان، همانطور که مربوط به حقوق بشر می شود، می تواند به تعهد در زندگی خود در زمینه آموزش و تحقیقات و استفاده از ارزش و اصول حقوق بشر در کار دفاع از خود با هدف افزایش احترام به شأن و ارزش همه انسان ها اشاره کرد.
او توسط "انجمن حقوقی بین المللی" به عنوان "محقق برجسته حقوق بین الملل" (2014) و "حقوقدان مشهور جهانی" (2013) شناخته شد. در سال 2010، در زمان دیدار پاپ بندیکت VXI در انگلستان، دکتر رحمان دعوت شد تا مخاطبان خود را با پاپ به رسمیت بشناسد که کار او در مورد حقوق اسلامی و تبادل بین مذاهب است.
در سال 2015، دکتر رحمان به عنوان یکی از اعضای آکادمی علوم اجتماعی انتخاب شد (FAcSS)؛ به عنوان "برجسته ترین انگیزه بالا بریتانیا و مقام جهانی در قوانین اسلامی و تروریسم بین المللی [و] قانون خانواده مسلمان". دکتر رحمان در نقش خود به عنوان یک محقق شناخته شده در قانون شریعت و حقوق بشر، سخنرانی های کلیدی را در باره حقوق بین الملل حقوق بشر و آموزش قضات، دادستان ها، مقامات دولتی، دانشگاهیان و مدافعان حقوق بشر از مالدیو، مالزی، ترکیه و پاکستان در این زمینه.
او همچنین برای انجام پروژه های تحقیقاتی بی شماری نامزد رهبری ان است از جمله بانک جهانی، اداره توسعه بین المللی (بریتانیا)، کمیسیون اروپا، آکادمی بریتانیا (انگلستان) و دولت های سوئیس، بریتانیا، ژاپن و ترکیه.
دکتر رحمان بیش از 200 سخنرانی(سخنرانی و سخنرانی های عمومی ) را در رابطه با مسائل حقوق بشر انجام داده است.
تحقیق دکتر رحمان بر روی اقدامات دولت اسلامی (از جمله اقدامات ایران) تمرکز دارد و تعهدات علمی و پژوهشی وی باید الزامات را به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی تعریف کند.
انگیزه پرفسور جاوید رحمان
من تعهد مادام العمر به پیشرفت، ارتقاء و حمایت از حقوق بشر دارم. کار من به عنوان یک آکادمیک و کارآموز درس های بی شماری را درباره پیچیدگی ها، عوارض و چالش هایی که با امید و آرزوهای ما برای تحقق حقوق بشر در جوامع متنوع ما به دست آمده است، را شامل می شود. این تجربیات من تهیه شده است تا مسائل پیچیده ای را که بسیاری از کشورها، از جمله کشورهای اکثریت مسلمان با آن مواجه هستند، برای مقابله با تنش بین تعهدات بین المللی حقوق بشر و الزامات ملی خود، بررسی کنند.
تجارب من درگیر کار با طیف وسیعی از ذینفعان، از جمله دولت ها و نمایندگان عظیم جامعه مدنی که در سطوح بین المللی، منطقه ای و ملی فعالیت می کنند،و برای ترویج احترام به حقوق برخی از آسیب پذیر ترین جوامع در سراسر جهان، از جمله حقوق زنان و اقلیت های مذهبی می باشد . در حالی که زمینه های حرفه ای و شخصی من توجه من را به خود جلب کرده است، برخی از جنبه های جوامع سنتی می توانند چالش های پیچیده ای را برای حفاظت و ارتقاء حقوق بشر ارائه دهند، همچنین شناخت به نیاز کشف راهبردهای عملی برای تحقق اصول کلی حقوق بشر در فرهنگ های گوناگون و زمینه های مذهبی را پیدا کردم.
به عنوان یک مدافع حقوق بشر و متخصص قانونی، من همچنین از قربانی هایی که طرفداران باید انجام دهند، و خطرات شخصی که اغلب با آن مواجه می شوند، دفاع می کنم و از اصول اساسی حفاظت از کرامت انسانی و ارتقاء امنیت محافظت می کنم. این جنبه از کار من مذاکره فضای لازم برای جامعه مدنی برای پیشبرد احترام به حقوق بشر به عنوان یکپارچگی برای حفظ تغییرات مثبت است. کار من با قانونگذاران و مقامات قضایی برای اصلاح قوانین که تضعیف حمایت های بین المللی و ملی است نیز درس های ارزشمندی را برای کمک به توسعه استراتژی های سازمانی قابل قبول و پایدار برای جلوگیری از نقض حقوق بشر و پاسخ به آن ارائه داده است.من معتقدم که ایران در حال حاضر در لحظه ای بحرانی است که با جامعه بین المللی همکاری می کند و تلاش می کند تا شکاف میان تعهدات بین المللی حقوق بشر و حمایت های ملی و اقدامات ملی خود را کاهش دهد. پیشینه من به عنوان یک وکیل حقوق بشر و کار با دادگاه ها در یک زمینه اسلامی، تجربه مناسبی برای مشارکت سازنده با دولت ایران و مردم آن برای رسیدگی به مسائل حقوقی و سیاسی خاص که به بسته شدن شکاف اجرای ایران کمک می کند، فراهم می کند.تجارب و فعالیت های من با گروه های جامعه مدنی در سطوح ملی و سایر فعالیت ها در سطح جهانی، من را قادر می سازد تا با طیف وسیعی از ذینفعان، مطابق با قانون رفتارهای ویژه، رفتار کنند. از جمله شورای حقوق بشر و دیگر روش های ویژه سازمان ملل متحد برای ارزیابی و حمایت از اقدامات سازنده که می تواند چالش های موجود و در حال ظهور وضعیت حقوق بشر در ایران را بهبود بخشد.من به شدت از چالش های متنوعی که با مجوز فعلی مواجه هستم آگاهم. این ها، در قضاوت من، موانع و فرصت هایی برای اصلاحات مثبت را ارائه می دهند. پس زمینه آکادمیک و حرفه ای من در جایگاهی منحصر به فرد است که با دولت ایران، مردم ایران، جامعه مدنی ایران و شورای حقوق بشر برای ایجاد گفتگوی سالم و مثبت، کار می کند. چنین ارتباطی اعتماد لازم است که منجر به گام های مشخصی برای بهبود و نهایی شدن اهداف اختصاص یافته به این ماموریت شود.
- سابقه علمی و تجربه حرفه ای:
استاد حقوق، دانشگاه برونل، لندن (2005-)؛ گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره وضعیت حقوق بشر در ایران (2018 -)
رئیس دانشکده حقوق برونل (2009 - 2013). عضو مجلس سنا، دانشگاه برونل (2009 - 2013). مدیر مرکز، مرکز امنیت، رسانه ها و حقوق بشر، مرکز تحقیقات دانشگاه برونل (2008 - 2015).
- دعوت شده برای تدریس و با بهبود دانشگاه:
دانشگاه اموری، دانشگاه کرنل (2003 - 2004)؛ دانشگاه لوئیزویل، U.S. (1997)؛ دانشگاه کگاوا، ژاپن (1999)؛ DCU، ایرلند (2005 - 2010)؛ دانشگاه پیشاور (1992، 2004)؛ LUMS دانشگاه پاکستان (2014)؛ دانشگاه داکا، بنگلادش (2010)؛ دانشگاه مین، فرانسه (1999-2000)؛ دانشگاه علوم اسلامی، مالزی (2009 - 2013).
- افتخارات
- گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران (2018 -).
- عضو هیئت علمی، آکادمی علوم اجتماعی، انگلستان، FAcSS (2015) به عنوان „شخصیت برجسته و انگیزه بالا در بریتانیا و اقتدار جهانی در قوانین اسلامی و تروریسم بین المللی [و] قانون خانواده مسلمان"؛
- به عنوان یکی از مقامات برتر در قوانین اسلامی و قوانین مبارزه با تروریسم شناخته شده است (مشاوره و مشاوره متخصص در مورد پرونده های بالا، حوزه قضایی گوناگون، 2002 تا 2017)
- ملاقات رسمی با پاپ بندیکت شانزدهم (2010): برای خدمات مذهبی و ایجاد گفتگوی بین مذهبی.
- مشاور و مشاور کارشناس:
سازمان ملل متحد - شورای حقوق بشر
بانک جهانی - حقوق بومی
مجلس سنای ایالات متحده - تامین مالی ضد تروریستی
انجمن بین المللی دادگستری، عضو هیئت تحریریه علیه تروریسم بین المللی (2009 - 2011).
انجمن حقوق بین الملل، گزارشگر، کمیته حقوق و قوانین بین المللی حقوق بین الملل (2018 - 2018).
همه گروه های پارلمانی حزب آزادی مذهبی (انگلستان) گزارش همکاری نویسنده پاکستان (2016).
دادگستری ارشد (انگلستان، پاکستان)
نمایندگان مجلس (انگلستان، پاکستان)
آکادمی های قضایی (ترکیه، پاکستان)
کمیسیون حقوق بشر ایرلند شمالی، انگلستان؛ کمیسیون حقوق بشر پاکستان؛ دادسرای عمومی، مالدیو.
- مدرک های تحصیلی و صلاحیت ها
لیسانس هنر BA
لیسانس حقوق LLB (Hons)
استاد حقوق LLM
دکترای فلسفه PhD
گواهی کارشناسی ارشد PGCert
اکادمی اموزش های عالی انگلستان FHEA
فدراسیون انجمن سلطنتی هنر FRSA
همکار اکادمی علوم اجتماعی انگلستان FAcSS
- مسئوليت
مدیر پروژه و همکاری خارجی در دانشکده حقوق Brunel.
Email: javaid.rehman@brunel.ac.uk
نیلوفر ایمانیان
www.zanoazadegy.blogspot.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر