صورتهای سوخته، امیدهای تازه/ گفتوگو با ۲ قربانی اسیدپاشی
قربانیان اسیدپاشی بیشتر زن هستند و روند درمانشان عموما آنقدر طولانی است که خیلیهایشان عطای خوب شدن را به لقایش میبخشند و عادت میکنند به زندگیای که دیگر دوستش ندارند. آنها بعد از حادثه تنها امیدشان به مجازات عاملانی است که رویشان اسید پاشیدهاند؛ مجازاتی که هرچند در قانون مجازات اسلامی به آن پرداخته شده اما جز یک مورد- آمنه بهرامی از قربانیان اسیدپاشی که توانست حکم قصاص را بگیرد اما درنهایت از اجرای آن گذشت- اجرا نشده است.
سه عضو کانون نویسندگان ایران به ۱۸ سال حبس محکوم شدند
بکتاش آبتین، رضا خندان مهابادی و کیوان باژن، سه عضو کانون نویسندگان ایران به اتهامات “تبلیغ علیه نظام” و “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” مجموعا به ۱۸ سال حبس تعزیری محکوم شدند. جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات این شهروندان پیشتر در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود. این شهروندان در تاریخ ۲ بهمن ماه سال گذشته پس از احضار و حضور در دادگاه بازداشت و پس از چند روز با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شده بودند.
تداوم بازداشت علیرغم تودیع قرار؛ گزارشی از آخرین وضعیت بازداشت شدگان روز کارگر
در جریان برگزاری مراسم روز جهانی کارگر (۱ می) در مقابل ساختمان مجلس و اتفاقات پس از آن دهها تن بازداشت و به زندانهای اوین، قرچک و تهران بزرگ منتقل شدند. ۲۲ تن از این افراد کماکان در بازداشت به سر می برند و تداوم بازداشت چهار تن از این افراد به نام های ندا ناجی، عاطفه رنگریز، محسن سلیمانی نژاد و ناهید خداجو علیرغم صدور قرار کفالت و وثیقه صورت می گیرد. گفته می شود از این بین قرار کفالت ۳ تن تودیع شده است با این حال برخلاف قانون تاکنون از آزادی آنان نیز جلوگیری شده است.
سازمان عفو بین الملل؛ دو شهروند عرب در خطر اعدام قرار دارند
سازمان عفو بین الملل روز گذشته با صدور بیانیه ای از خطر اعدام دو شهروند عرب به نامهای قاسم بیت عبدالله و عبدالله کرملاچعب خبر داده است. در این بیانیه آمده است که صدور حکم اعدام علیه این دو شهروند بر اساس اعترافات آنها بوده که زیر شکنجه از آنان اخذ شده است. این دو زندانی عرب محکوم به اعدام به دلایل نامعلومی در تاریخ ۲۰ فروردین ماه از بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز به بازداشتگاه این نهاد در همدان منتقل شده اند.
روز معلم آزاده؛ پس از ۹ سال کماکان مدفن اعدام شدگان ۱۹ اردیبهشت مشخص نیست
در ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۸۹، فرزاد کمانگر، معلم و فعال حقوق بشر به همراه چهار زندانی سیاسی دیگر به نامهای علی حیدریان، شیرین علم هولی، فرهاد وکیلی و مهدی اسلامیان پس از طی روند پر نقص قضائی، مخفیانه و بدون اطلاع وکیل و خانواده در محوطهی پارکینگ زندان اوین اعدام شدند. پس از گذشت نه سال از اعدام این زندانیان همچنان از سرنوشت پیکرهای آنان و محل دفن اعدام شدگان اطلاعی به دست نیامده است.
اشتراک در:
پستها (Atom)