روایت دو «نوکیش مسیحی» از زندانهای جمهوری اسلامی

در بسیاری از موارد نوکیشان‌ مسیحی در اولین بازداشت با برخوردهای سیستم قضایی روبرو و با اتهامات امنیتی محکوم به حبس یا پرداخت جریمه می‌شوند.
به گزارش حقوق بشر در ایران ، سال ۲۰۱۷ اگر چه با شعارهای حسن روحانی می‌توانست در عرصه سیاست داخلی آغاز یک تحول مثبت باشد اما روند برخورد با نوکیشان‌ مسیحی و محدودیت علیه مسیحیان در ایران همچون سال‌های گذشته موجب نگرانی مجامع‌ بین‌المللی و جامعه‌ی مسیحی ایران شده است. کیهان لندن با این مقدمه با «کارن» یکی از نوکیشان‌ مسیحی گفتگو کرده که در کشور ترکیه به عنوان پناهنده زندگی می‌کند. او گفته «ما در ایران کلیسای خانگی داشتیم و کاری به کار کسی نداشتیم اما یک‌ بار که دور هم جمع شده بودیم ماموران امنیتی وارد خانه شدند و همه را رو به دیوار کردند و با دوربینی که داشتند از تک تک ما فیلم گرفتند، کتاب‌ها و وسایل شخصی ما را ضبط کردند و همه ما را به جایی که نمی‌دانیم کجا بود بردند. بعد از همه ما تعهد گرفتند تا دیگر دور هم جمع نشویم و بگوییم مسلمان هستیم و صاحب‌خانه را هم سه روز نگه داشتند؛ از آن روز تا کنون وقتی یاد برخورد خشونت‌آمیز ماموران می‌افتم دچار اضطراب می‌شوم.»

حبس طولانی برای محکومان مسیحی
محمدحسن‌یوسف پورسیفی، زندانی سابق مسیحی و فعال حقوق‌ بشر، به کیهان لندن گفته «مشکلی که عمده نوکیشان مسیحی در ایران با آن مواجه هستند دو مورد است. نظام جمهوری اسلامی، اقلیتی به عنوان مسیحیان نوکیشِ ایرانی را قبول ندارد. با وجود آنکه در اصل ۱۳ قانون اساسی ذکر شده است که مسیحیان در کنار مسلمانان از حقوق اجتماعی و همچون حقوق مذهبی برخورد هستند. به عقیده بنده عمده کسانی که به مسیحیت روی می‌آورند با توجه به اینکه هر فردی به نوعی در انتخاب دین و مذهب باید آزاد باشد نظام جمهوری اسلامی و بخصوص افراد رادیکال مذهبی آشفته شده و آن را نمی‌پذیریند و به طور طبیعی این موضوع آنان را به واکنش متقابل می‌کشاند. با وجود اینکه حکم ارتداد به دلیل فشار فعالین حقوق بشر و مجامع بین‌المللی به شکلی از اتهامات برداشته شده است اما محکومان مسیحی را به زندان‌های طولانی‌مدت محکوم می‌کنند. مشکل دوم نیز مرتبط با آموزش مذهبی است. نوکیشان مسیحی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و گاه نیز از طریق کلیساهای خانگی آموزش می‌بینند که این موضوع باعث شده در یادگیری مذهبی و حتی اعیاد مسیحیان محدود شوند.»
به گفته این نوکیش مسیحی «فشار بر نوکیشان مسیحی حتی در دوران گذراندن حبس نیز وجود دارد. زندانیان مسیحی از بسیاری حقوق برابر با دیگر زندانیان برخوردار نیستند و با تبعیض علیه آنها رفتار می‌شود. نوکیشان زندانی با اتهامات امنیتی همچون توهین به مقدسات، تبلیغ علیه نظام و تبانی علیه نظام بازداشت شده و در نتیجه به چند سال زندان محکوم می‌شوند.»

اتهامات امنیتی در پرونده نوکیشان
این فعال حقوق‌بشر همچنین گفته «در بسیاری از موارد نوکیشان‌ مسیحی در اولین بازداشت با برخوردهای سیستم قضایی روبرو و به اتهامات امنیتی محکوم به حبس یا پرداخت جریمه می‌شوند و در این میان نیز کسانی که برای بار دوم بازداشت می‌شوند برخوردهای شدید و خشونت‌آمیزی را تجربه می‌کنند.»
کیهان لندن در بخشی از گزارش خود به بازخوانی تقابل جمهوری اسلامی با کلیساهای خانگی پرداخته و نوشته علی خامنه‌ای، مهرماه سال ۱۳۸۹ کلیساهای خانگی را «ابزارهای دشمنان جمهوری اسلامی جهت ضعیف کردن دین در جامعه» توصیف کرد؛ رسانه‌های مرتبط با سپاه و نهادهای امنیتی نیز کلیساهای خانگی را غیرقانونی و مرتبط با «موسسه های تبلیغی صهیونیستی مستقر در خارج از کشور» می‌دانند.
ناصری، نماینده جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، نیز پیش‌تر و در ۲۴ شهریور ۱۳۹۰ آنچه را که “مسیحیت تبشیری” جمهوری اسلامی خطاب می کند را دارای «جنبه سیاسی» دانست و فعالیت مسیحیان تبشیری را خلاف سیاست رسمی و اعلام شده واتیکان نامید. با این حال واتیکان معتقد بر ضرورت در میان گذاشتن بشارت انجیل با عموم مردم دنیا است. در هر حال این نوع رویکرد فکری مسئولین جمهوری اسلامی نشان از نگرانی آنان از گسترش مسیحیت در جامعه ایران دارد.

کلیسای ایرانی در المان شهر Dessau-Rosslau

کلیسای افانگلیش( فرقه ی پروتستان) پذیرای فارسی زبانان نوکیش و تمامی مسیحیان می باشد.
هر یک شنبه ساعت ۱۰ صبح مراسم کلیسایی با حضور مترجم  فارسی زبان برگزار میشود.هم چنین برای اشنایی با کتاب مقدس و اشنایی بیشتر با مسیح در ماه دو گردهمایی  برای فارسی زبانان با حضور کشیش Jens Peter Gosو مترجم یوسف احمدی  برگزار می شود.
برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس 004917647615189  روزهای کاری  از ساعت ۹ الی ۱۹ می توانید تماس حاصل فرمایید.

Freie evangelische Gemeinde

کنوانسیون تکمیلی منع بردگی ۱۹۵۶

مصوب اسفند ماه ۱۳۳۷
‌ماده واحده – قرارداد تکمیلی منع بردگی و برده‌فروشی و عملیات و دستگاه‌های مشابه بردگی که در تاریخ هفتم سپتامبر ۱۹۵۶مطابق شانزدهم‌شهریور ماه ۱۳۳۵ در مقر دفتر اروپایی سازمان ملل متحد (‌ژنو) به امضاء رسیده و مشتمل بر یک مقدمه و پانزده ماده است تصویب و به دولت اجازه‌الحاق را می‌دهد.

برگزاری مراسم کریسمس حکومتی برای مسیحیان زندانی در اوین / تصاویر

اگر ایران مهد آزادی است چرا در ابتدای این مراسم قرآن خوانده شد و کلامی از انجیل مقدس که می تواند متناسب با این ایام باشد خوانده نشده و چرا “سوادا آغاسر” مسیحی زندانی ارمنی تبار به خاطر بشارت آیین مسیحیت همچنان در زندان است؟

برگزاری مراسم کریسمس حکومتی برای مسیحیان زندانی در اوین / تصاویر

اگر ایران مهد آزادی است چرا در ابتدای این مراسم قرآن خوانده شد و کلامی از انجیل مقدس که می تواند متناسب با این ایام باشد خوانده نشده و چرا “سوادا آغاسر” مسیحی زندانی ارمنی تبار به خاطر بشارت آیین مسیحیت همچنان در زندان است؟
به گزارش محبت نیوز ، کمتر از یک هفته مانده به میلاد عیسی مسیح، منابع غیررسمی از ایران گزارش دادند که پس از چندین روز کشمکش سرانجام مسئولان زندان به «سوادا آغاسر» زندانی ارمنی اجازه دادند تا یک کشیش به داخل زندان مراجعه کند و وی مراسم آیینی خود را برگزار نماید. آغاسر، زندانی مسیحی ارمنی تبار از پیروان کلیسای گریگوری است که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی و تبلیغ مسیحیت در زندان است. او در سال ۱۳۹۴ در دادگاه انقلاب شعبه ۲۸ به ریاست قاضی مقیسه به پنج سال زندان محکوم شده و اکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است.
این زندانی مسیحی ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۲ برابر با (دوم مارچ ۲۰۱۴) پس از گذراندن بیش از شش ماه حبس، از بند ۳۵۰ زندان اوین با قید وثیقه آزاد شد، اما کمتر از دو سال بعد در اردیبهشت سال ۱۳۹۴ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه به پنج سال حبس محکوم شد و در ۱۳ تیر ماه ۱۳۹۶ برای اجرای حکم پنج ساله به زندان فراخوانده شده و در حال حاضر در بند هفت زندان اوین به سر می‎برد.

مسوولان زندان اوین و قوه قضاییه اجازه نداده بودند سوادا آغاسر در ایام کریسمس به مرخصی اعزام شود.

اما اکنون برای نخستین بار جمهوری اسلامی دست به اقدام تازه‏ ای زد و برای زندانیان مسیحی داخل زندان اوین جشن کریسمس برگزار کرد و به طور وسیع برگزاری این مراسم رسانه‎ای شد.
این جشن سه ‏شنبه ۵ دی ماه در سالن آمفی‏ تاتر اوین برگزار شد. تقریبن همه این زندانیان آفریقایی تبار و سیاه پوست بودند و در فضای مجازی نوشته شده بود که اهل سومالی هستند و تعدادی سفید پوست هم بین آنها حضور داشتند.
نکته مهم در برگزاری این مراسم قرآن خوانی ابتدای جشن بود از سوره مریم با این معنی که «آنجا که مریم پاسخ ملامتگران را به اشاره حواله به طفل کرد و آن طفل به امر خدا به زبان آمد…» پس از آن دعای ربانی همراه با نواختن موسیقی اجرا شد و زندانیان مسیحی برای ادای احترام به پا خواستند و هر یک به طرقی این دعا را زمزمه کردند. بعد از اجرای دعای ربانی چراغ‌ها خاموش شد و بخش‌هایی از فیلم عیسی مسیح و مریم ( البته روایت اسلامی آن ) برای حاضرین پخش شد.
در پایان مراسم نیز هدایایی به رسم یادبود به زندانیان تقدیم شد و سپس پس از گرفتن عکس یادگاری، کشیش نان مراسم عشا را به زندانیان مسیحی داد و آنها پس از انجام این کار زانو زدند و هر یک به دعا پرداختند.اینکه جرم این زندانیان مسیحی چه بوده که به زندان افتادن و از کدام کشور هستند چندان مشخص نیست.
اینکه در ابتدای یک مراسم برای مسیحیان قرآن قرائت شده، آنهم آیاتی که معانی آن با روایات کتب مسیحی همخوانی ندارد حکایت از آن دارد که تا چه اندازه در برگزاری مراسم به جای ماهیت شاد کردن و امیدبخشیدن به این زندانیان مقاصد تبلیغاتی جمهوری اسلامی برنامه ‏‏ریزی شده است.
ولی خبری منتشر نشد که آیا سوادا آغاسر در این جشن عجیب و غریب شرکت کرده است یا نه، اما از تصاویر پیداست که علاوه بر یک کشیش، کارن خانلری نماینده ارامنه، یوناتن بت‌کلیا نماینده آشوریان مجلس شورای اسلامی و هاشمی ‏طباء رییس پیشین سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی هم در مراسم حضور داشتند.

و اما نطق بت‏ کلیا در حمایت از جمهوری اسلامی !
یکی از سخنرانان این مراسم یوناتن بت‎کلیا بوده که وی ۵ دوره نماینده (ثابت) آشوریان است. او مدعی شده «زندگی ما در ایران توام با مسالمت نیست بلکه با محبت است، چرا که در محبت صلح و آسایش و آرامش وجود دارد.
ایکاش چشمان مدعیان حقوق بشر و دموکراسی باز باشد و گوش‌های‎شان بشنود که ایران مهد آزادی و آرامش است».
او همچنین افزود؛ «من آشوری و مسیحی که در ایران زندگی می کنم نیازی به قیم ندارم، مدعیان دروغین حقوق بشر عنوان می‌‎کنند که من آزادی ندارم بیایند این مکان را ببینند که زندانیان چگونه میلاد مسیح را با شادی جشن می‎گیرند و به چه صورت به درخواست‌های زندانیان پاسخ داده می شود و راهنمایی می‏شوند».
این پرسش مطرح است که اگر ایران مهد آزادی است چرا در ابتدای این مراسم قرآن خوانده شد و فیلم روایت اسلامی از مسیح پخش شده و حتی کلامی از انجیل خوانده نشد و چرا سوادا آغاسر زندانی ارمنی‏ تبار به خاطر بشارت مسیح در زندان است؟

تفسیر عمومی شماره ۲۸ تساوی حقوق مردان و زنان (ماده ۳ ) کمیته حقوق بشر ( سند سازمان ملل (CCPR/C/21/Rev.1/Add.10 (2000)

۱- این کمیته بر آن شده است تا تفسیر عمومی خود را در مورد ماده ۳ این میثاق تجدید نموده و با توجه به تجاربی که از فعالیت‏های ‏انجام شده در طی ۲۰ سال گذشته اندوخته است، تفسیر عمومی شماره ۴ (نشست سیزدهم، سال ۱۹۸۱) را جایگزین نماید. هدف از این بازبینی توجه به اهمیت تأثیری است که این ماده بر روی برخورداری زنان از حقوق انسانیِ محافظت شده در میثاق دارد. 

گزارش ماهانه اخبار نقض حقوق محیط زیست درآذرماه 1396

گزارش ماهانه اخبار نقض حقوق محیط زیست درآذرماه 1396
تهیه و تنظیم: کاوه شیخ محمدی در ماه نوامبر 2017 هم همچون ماههای گذشته شاهد نقض حقوق محیط زیست بودیم که به اختصار به درج مطالب ان پرداخته ایم تا به اطلاع همگان برسانیم.

قانون تصویب کنوانسیون ممنوعیت و اقدام فوری برای محو بدترین اشکال کار کودک و توصیه نامه مکمل آن

ماده واحده – کنوانسیون ممنوعیت و اقدام فوری برای محو بدترین اشکال کار کودک وتوصیه نامه مکمل آن به شرح پیوست

کنوانسیون شماره ۱۰۵ سازمان بین المللی کار درباره ممنوعیت کار اجباری

 کنوانسیون ممنوعیت کار اجباری در سال ۱۹۵۷  در چهلمین اجلالس سازمان بین المللی کار در ژنو به تصویب رسید. این کنوانسیون شامل یک مقدمه و ۱۰ ماده است.

تفسیر عمومی شماره ۱۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی: ماده ۱۷ (حق حریم خصوصی) حق احترام به حریم خصوصی، خانواده، خانه و مکاتبات، و محافظت از حیثیت و اعتبار مصوب نشست سی و دوم کمیته حقوق بشر در ۱۸ آوریل ۱۹۸۸

ماده ۱۷ در مورد حق انسان برای حمایت شدن در برابر دخالت خودسرانه یا غیر قانونی در حریم شخصی وی، خانواده، خانه، یا مکاتبات وی و نیز در برابر حملات غیر قانونی به حیثیت و اعتبار وی، تدابیر لازم را در نظر می‏گیرد.

نقش زنان در توسعه پایدار محیط زیست ۵

بررسی میزان عضویت انجمنی زنان در کشورهاي مختلف نشان میدهد کـه طـی دودههي اخیر میزان عضویت زنان افزایش یافته است به گونهاي که مقایسه میزان عضـویت در تشکلهاي حفاظت از محیط زیست در پیمایش ارزشهـاي جهـانی طـی سـالهـاي 1981 تا 2004 )بین موجهاي اول، دوم و چهارم پیمایش ارزشهـاي جهـانی( افـزایش یافته است15.


نقش زنان در توسعه پایدار محیط زیست ۴

نقش زنان در توسعه پایدار محیط زیست ۳

نقش زنان در توسعه پایدار محیط زیست ۲



2. مفاهیم و ملاحظات نظري
1-2. توسعه پایدار
مفهوم توسعه پایدار درکشـورهاي مختلـف بـه روشهـاي گونـاگون تعریـف، درك و
تفسیر شده است
. این تفاوتها، تنوع در شرایط زیست محیطـی، اقتصـادي، اجتمـاعی و سیاسی را منعکس میکند]27، ص363[.
واژه توسعه پایدار نخستین بار در سال1980 درگزارش انجمن بین المللی حفاظت از
منابع طبیعی
)IUCN( تحت عنوان »استراتژي حفاظت از منابع طبیعی« استفاده شـد و از طریق گزارش موسوم به »آینده مشـترك مـا« کـه گـزارش برونـت لنـد2 نیـز نامیـده میشود و توسط کمیسیون محیط زیست و توسعه سـازمان ملـل تهیـه شـده، بـه طـور گستردهاي اشاعه یافت. بر اساس تعریف این گزارش، توسعه پایـدار توسـعهاي اسـت کـه نیازهاي نسلهاي کنونی را بدون خدشه وارد کردن به توانایی نسلهاي آینده در تـأمین
نیازهاي شان برآورده سازد]24، ص51؛ 9، ص675[. رابینسون3 معتقد است، منظور از توسعه پایدار، روندي از توسعه اقتصـادي اسـت کـه
منابع را تحلیل4 نبرد و هزینههاي زیست محیطی منفی بـراي بقـاي کـره زمـین ایجـاد ننماید. همچنین این اصطلاح شامل آن است که منافع اقتصادي چنـین توسـعهاي بایـد بهطور وسیع منتشر شود. مانگی5 توسعه پایدار را بهبود ممتد در سـطوح زنـدگی مـردم
بهویژه افراد فقیر و گروههاي فاقد مزیت میداند]20[. تفاوت تعاریف ارائه شده از توسعه پایدار عمدتاً ناشی از برداشتهـاي مختلـف از واژه
پایداري است. در حالی که بعضی روي تعادل طبیعی یا اکوسیسـتمی متمرکـز هسـتند، دیگران رشد اقتصادي پایدار را مد نظر دارند. از سوي دیگر براي دیگران حفـظ سـنتهـا یا ظرفیت ارضاي نیازهاي انسانی، اشاره به پایداري دارد]9، ص678[.
بهطور کلی تفاسیر از توسعه پایدار چند بعدي هستند. اغلب میان اهـداف اجتمـاعی )شامل عدالت، مشارکت، برابري، توانمند سازي، پایـداري نهـادي، انسـجام فرهنگـی و...( اهداف اکولوژیکی )شامل حفظ تنوع زیستی، حفظ منابع طبیعی و... ( و اهداف اقتصادي )شامل رشد، کارایی و رفاه مادي و...( تمایز قائـل مـیشـوند]17، ص217؛ 24، ص53[.
چنین تصور چند بعدي مسیر اصلی در تحلیل و دفاع از توسعه پایدار را نشان میدهد.



از سوي دیگر از زمان مطرح شدن توسعه پایدار در گـزارش برانـت لنـد، تمـایز بـین سیاستگذاري پایدار از سیاستگذاري زیست محیطی مشکلتر شده است. گـزارشهـاي مربوط به توسعه پایدار اغلب با عباراتی درباره پایداري بهعنوان حراست از رفاه نسلهـاي آینده شروع میشود اما سپس با تأکید بر سیاستهاي زیست محیطی ادامه مییابد]23،
ص339[. همانگونه که دوبسون6 )2003( نیز اشاره میکنـد، کـار روي توسـعه پایـدار اساسـاً
درباره حفاظت از محیط زیست است. در اصـطلاحات سیاسـتگـذاري توسـعه پایـدار در نهایت درباره بهبود زیست محیطی و چالشهـاي آن مـیباشـد. آگـه مـن و همکـاران او )2003( نیز اشاره میکنند که مباحث تئوريهاي پایداري روي محیط زیسـت متمرکـز است]17، ص216[. این امر نشان دهنده اهمیت مسائل زیست محیطی در عصر حاضر و
چالشهاي فرا روي آن و نتایج مستقیم آن بر نسل کنونی و نسلهاي آینده است.
ادامه دارد...

زن در توسعه و سیاست، دورة10، شمارة 4، زمستان 1391: 56-37 

نقش زنان در توسعه پایدار محیط زیست ۱

چکیده: توسعه پایدار، توسعهاي است که نیازهاي نسلهاي کنونی را بدون خدشه وارد کردن به توانایی نسلهاي آینده در تأمین احتیاجاتشان برآورده کند. یکی از الزامات اساسی توسعه پایدار استفاده صحیح از منابع موجود میباشد. مقاله حاضر به بررسی نقش زنان در توسـعه پایـدار در بعـد زیسـت محیطـی بهعنوان یکی از ابعاد مهم توسعه پایدار )در کنار ابعاد اقتصادي و اجتماعی( میپردازد.حسین اکبري 


پر وتکل الحاقی به کنوانسیون های ژنو مصوب ١٢ اوت ١٩۴٩ حمایت از قربانیان مخاصمات مسلحانه غیر بین المللی (پروتکل دوم) ژنو ژوئن ١٩٧٧ (خرداد ١٣۵۶ هجری شمسی

قبل از امضاء این پروتکل تنهـا مقـررات قابـل اعمـال در خصـوص مخاصـمات مسـلحانه غیـربین المللی ـ مـاده ٣ مشـترک درکنوانسـیون هـای

راهنمای سازمان ملل متحد برای پیشگیری از بزهکاری نوجوان (راهنمای ریاض) مصوب و اعلان مجمع عمومی طی قطعنامه شماره ١١٢/۴۵ مورخ ١۴ دسامبر ۱۹۹۵

١ .اصول بنیادین

پروتکل اختیاری کنوانسیون حقوق کودک در خصوص شرکت کودکان در جنگ (قدرت اجرایی مقاوله نامه، ۱۲ فوریه ۲۰۰۲ (۲۳ بهمن ۱۳۸۰)

دولتهای عضو این مقوله  نامه:برای پیشبرد و حمایت کامل از میثاق حقوق کودک و تلاش در جهت تحقق گسترده آن و حفاظت حقوق کودک. در تایید دوباره به رعایت حقوق کودک که مستلزم حفاظت ویژه ای است و یاد آوری و درخواست برای ادامه بهبود وضعیت کودکان در پیشرفت و آموزش آنها بدون تبعیض و در محیطی سرشار از صلح و امنیت.

انتقاد سازمان دیده‌بان حقوق بشر از بازداشت‌ خودسرانه اتباع خارجی در ایران

سازمان دیده‌بان حقوق بشر از وضع شهروند آمریکایی محبوس در ایران ابراز نگرانی کرده است.

سند ۲۰۳۰ یونسکو

سند مقدمه ای دارد مبنی بر این که رهبران و مردم جهان بر آن هستند که تا سال ۲۰۳۰، به فقر،گرسنگی ،خشونت، فساد، قاچاق و … پایان دهند و به سوی کرامت انسانی، صلح، عدالت، رعایت برابری، رفاه، ، مدیریت پایدار منابع طبیعی،گسترش بهداشت، تامین آب آشامیدنی برای همه، توانمندسازی زنان و دختران، محترم شمردن تنوع فرهنگی،حمایت از اقشار آسیب پذیر، مردمسالاری، بهبود محیط زیست، توسعه مناطق روستایی،توسعه آموزش های عمومی و فنی و حرفه ای، ترویج تفاهم، اشتغالزایی، و نظایر این ها حرکت کنند.

اعلامیه حذف خشونت علیه زنان ( قطعنامه ١٠۴/۴٨ مجمع عمومی سازمان ملل متحد مصوبه ٢٣ فوریه ١٩٩۴ )

 با آگاهی به نیاز فوری به اینکه حقوق و اصول مربوط به برابری، امنیت، آزادی، تمامیت، و وقار همه انسانها به طور جهانشمول در باره زنان اعمال شود،

اعلامیه راجع به حفاظت از زنان و کودکان در وضعیت های اضطراری و درگیری های مسلحانه

زنان و کودکان از جمله گروه‌های آسیب پذیری هستند که حقوق و آزادی‌های اساسی آنها به طور گسترده‌ای مورد نقض قرار گرفته است. به ویژه در درگیری‌های مسلحانه و وقوع حالت فوق العاده یا شرایط اضطراری که اوضاع کشورها نابسامان می‌گردد، زنان و کودکان آسیب پذیرتر گشته و به جهت آن که کمتر امکان دفاع از خود را پیدا می‌نمایند، در معرض خطر بیشتری نسبت به سایر افراد قرار دارند و بیش از دیگر افراد و گروه‌ها در معرض خشونت و نقض حقوق و آزادی‌ها قرار می‌گیرند.

ملاقات با مسیح

اگر تابحال خداوند عیسی مسیح را ملاقات نکرده اید !

– خوشحال میشویم این افتخار را داشته باشیم تا این آشنایی را ایجاد کنیم. او امروز زنده است و شناخت او مهمترین کاری است که در زندگی خود در این دنیا و دنیای باقی میتوانید انجام دهید.

اعلامیه جهانی حقوق بشر


از آن جا که شناسایی حیثیت ذاتی کلیه اعضای خانواده بشری و حقوق یکسان و انتقال ناپذیر آنان اساس آزادی، عدالت و صلح را در جهان تشکیل می دهد.

راهبرد یونیسف در زمینه حمایت از کودک


 page1image1685537696
خلاصه راهبرد حمایت از کودک، مشارکت و نقـش یونیـسف را در تلاشـهای ملـی و بـین المللـی بـه منظـور برآورده نمودن حقـوق کودکـان و نیـل بـه اهـداف توسـعه هـزاره در قالـب طـرح راهبـرد میـان مـدت )MTSP( برای سال های 2009-2006 تعریف و تبیین می نماید.

اعلامیه راجع به حفاظت از زنان و کودکان در وضعیت های اضطراری و درگیری های مسلحانه

زنان و کودکان از جمله گروه‌های آسیب پذیری هستند که حقوق و آزادی‌های اساسی آنها به طور گسترده‌ای مورد نقض قرار گرفته است. به ویژه در درگیری‌های مسلحانه و وقوع حالت فوق العاده یا شرایط اضطراری که اوضاع کشورها نابسامان می‌گردد، زنان و کودکان آسیب پذیرتر گشته و به جهت آن که کمتر امکان دفاع از خود را پیدا می‌نمایند، در معرض خطر بیشتری نسبت به سایر افراد قرار دارند و بیش از دیگر افراد و گروه‌ها در معرض خشونت و نقض حقوق و آزادی‌ها قرار می‌گیرند.

کنوانسیون عدم تبعیض در آموزش و پرورش

مصوب کنفرانس عمومى سازمان تربیتى علمى فرهنگى ملل متحد در ١۴ دسامبر ١٩۶٠ (اجرا از: ٢٢ مه ١٩۶٢ مطابق ماده ١۴)  کنفرانس عمومى سازمان تربیتى علمى فرهنگى ملل متحد که از ١۴ نوامبر تا ١۵ دسامبر ١۹۶٠ در پاریس تشکیل شد

مقاوله نامه شماره ۱۱۱ در مورد تبعیض در استخدام و اشتغال مصوب ۱۹۵۸ سازمان بین المللی کار

‌قانون راجع به الحاق دولت ایران به مقاوله‌نامه بین‌المللی
شماره ۱۱۱ مربوط به تبعیض در امور استخدام و اشتغال

دعوت عام< اشنایی با کتاب مقدس >

مطمئن باشید که خدا به تلاش های شما برای شناخت او و کلامش برکت خواهد داد و اهمیت
چندانی ندارد که از کجا شروع می کنید و یا روش مطالعه شما چگونه است. ما به کلام خدا نیازمندیم: "كتاب آسمانی می‌فرمايد نان نمی‌تواند روح انسان را سير كند؛ بلكه فقط كلام خداست كه می‌تواند نياز درونی او را برآورده سازد" (متی فصل 4 آیه 4).

پیام صلیب برای انانی که در راه هلاکت هستند پوچ و بی معنی است ولی برای ماکه در راه نجات هستیم قدرت خداست.


برای کسانیکه که تازه می خواهند مطالعه کتاب مقدس را آغاز کنند، مهم است بدانند کتاب مقدس یک کتاب معمولینیست که آن را به راحتی از اول تا آخر کتاب بخوانیمبلکه در واقع یک کتابخانه یا مجموعه ای از کتاب هایی است که توسط نویسندگان مختلف به زبانهای مختلف در طول 1500 سال نوشته شده استمارتین لوتر می گوید که کتاب مقدس،"گهواره مسیحاست چرا که تمام تاریخ و پیش گویی های کتاب مقدس در نهایت به عیسی اشاره می کنند..

از این روهر ماه ما ایرانی ها دور هم جمع میشویم تا با کتاب مقدس اشنا شویم.با حضورکشیش کلیسا و ترجمه توسط یوسف احمدی.
زمان: پنج شنبه.۱۳.دسامبر .۲۰۱۷ ساعت ۱۹ الی ۲۲ 

 مکانالمان Körnerstr7,06844 Dessau-Rosslau- 
    
  همچنین می توانید برای اشنایی با مسیح هر روزهبا شماره 004917647615189
تماس بگیرید یا به سایت مراجعه فرمایید www.masihrahenejat.blogspot.com 

اصلاحیه بند ۲ ماده ۴۳ کنوانسیون حقوق کودک

قانون پذیرش اصلاحیه کنوانسیون حقوق کودک

‌ماده واحده – به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده می‌شود اصلاحیه کنوانسیون

حقوق کودک، موضوع قطعنامه شماره .۵۰٫۱۵۵‌الف‌سازمان ملل متحد (‌به شرح پیوست) را

بپذیرد و اسناد آن را تسلیم نماید.

پروتکل الحاقى پیمان نامه حقوق کودک درباره خرید و فروش کودکان، خودفروشى کودکان و هرزه نگارى کودکان

کشورهاى عضو پروتکل حاضر، متوجه هستند براى دستیابى بیشتر به اهداف پیمان نامه حقوق کودک و اجراى مفاد آن و از جمله مواد ١،١١، ١٢، ٢٣، ٣٣، ۴٣، ۵٣ و ۶٣ لا زم است که اقدامات کشورهاى عضو فراتر رفته تا حمایت از کودک در مقابل خرید و فروش کودکان، خود فروشى کودکان و هرزه نگارى را نیز تضمین نماید، و نیز متوجه هستند که پیمان نامه حقوق کودک، حق کودک براى حمایت در مقابل هرگونه استثمار اقتصادى و انجام هرگونه کارى که براى او خطرناک باشد و یا مانع آموزش کودک شود،

پروتکل اختیاری کنوانسیون حذف کلیه اشکال تبعیض علیه زنان

مصوبه ١۵ اکتبر ١٩٩٩ – قطعنامه شماره ۴/۵۴ مجمع عمومی سازمان ملل متحد    دولتهای عضو پروتکل حاضر: